Apotheek Clijsters
Zoeken

Geneesmiddelen reserveren/bestellen

Heb je iets nodig uit de apotheek maar geraak je na een drukke dag niet meer tot bij ons? Reserveer of bestel je geneesmiddelen en producten dan eenvoudig online! Zo zijn ze zeker voorradig en kan je ze afhalen wanneer het voor jou past. Hieronder lees je hoe dit in z'n werk gaat.

 

1. Stuur ons jouw voorschrift digitaal door

Heb je een voorschrift, medicatielijstje of verpakking van jouw medicatie bij de hand? Maak er een foto van en bezorg ons de afbeelding digitaal via deze link. Indien nodig, kan je ook meerdere foto's opladen. Vul vervolgens jouw gegevens in en klik op de knop om jouw reservatie af te ronden. Wij geven je dan een seintje zodra je jouw producten kan komen oppikken in de apotheek. Zeer eenvoudig en zeer snel!

 

2. Geef jouw bestelling door via ons contactformulier

Ben je niet in de mogelijkheid om een foto door te sturen, dan kan je gebruikmaken van het contactformulier om je bestelling door te geven. Wij sturen je een mailtje zodra jouw producten klaarliggen in de apotheek.

 

3. Thuislevering

Mensen die moeilijk te been zijn of niet in staat zijn om zelf naar de apotheek te komen, helpen we graag verder door de medicatie aan huis te leveren. Let wel: dit geldt enkel voor patiënten van de apotheek die niemand anders hebben die voor hen de medicatie kan ophalen.

Geneesmiddelen reserveren/bestellen