Apotheek Clijsters
Zoeken

De 10 meest gestelde vragen over COVID19-vaccinatie beantwoord

De 10 meest gestelde vragen over COVID19-vaccinatie beantwoord

Hoe betrouwbaar zijn de coronavaccins? Wat zijn de bijwerkingen? Loop je effectief een hoger risico op tromboses? Hoe lang ben ik na mijn prik beschermd tegen ziekte? En wat zijn nu precies de onderlinge verschillen tussen al die vaccins?

Word je binnenkort verwacht in het vaccinatiecentrum, maar ben je toch nog bezorgd over jouw vaccinatie? Dat is normaal, want laten we eerlijk zijn: de voorbije maanden verschenen er heel wat (tegenstrijdige) berichten over de vaccins in de media. Daarom is het belangrijk om zin van onzin te kunnen scheiden. Dat kan met deze digitale presentatie, waarin alles wat je moet weten wordt samengevat in zeer heldere taal. Op die manier kan je je straks goed geïnformeerd en vol vertrouwen laten inenten.

Klik hier om de presentatie te bekijken.

Heb jij na het bekijken van de presentatie toch nog twijfels of bezorgdheden? Spreek er ons in de apotheek zeker over aan. Wij staan je met plezier te woord. Want één ding staat vast: hoe sneller we ons laten vaccineren, hoe sneller we kunnen terugkeren naar een coronavrij leven. En daar gaan we allemaal samen voor!